Владимир Димитров стана шампион в категория до 80 кг. и абсолютен шампион

...
Владимир Димитров стана шампион в категория до 80 кг. и абсолютен шампион
Коментари Харесай

Владимир Димитров стана шампион и абсолютен шампион на Balkan Grand Prix 3

Владимир Димитров стана шампион в категория до 80 кг. и безспорен първенец на Balkan Grand Prix 3, извършен в София. Състезанието гледахте онлайн по Sportal.bg и Soprtal TV.

Владимир изрече специфични благодарности към всички хора, които са му указали поддръжка през сложните месеци на подготовка и ограничения. „ Благодаря на всички другари, състезатели, треньори по бодибилдинг, уредници и спонсори на това неповторимо шоу Балкан Гранд При. Радвам се, че и тази година бях част от него. Много съм благополучен от постигнатото първо място и безспорна купа. Усилията, които поставяме се възнаграждават рано или късно. Аз съм в подготовка от 11 месеца - диети, режими, тежки тренировки.... всичко това си заслужава поради моменти като този. Успех на всички и бъдете здрави “, сподели след надпреварата състезателя от село Полето, представен от вестник " Струма ".

Владимир добави, че с треньора му Благой Ангелов вършат по този начин, че от съревнование на съревнование да усъвършенства формата си и да става все по – добър. „ Надявам се, в случай че имам опция, до края на годината да натисна за Про карта на някое съревнование, което е ПРО подготовка. Има доста надпревари, само че с него ще преценим по какъв начин ще действаме като мине еуфорията от следващата ми победа и това всичко е с помощта на него. Имаше състезатели и от други страни, освен от България, доста готови момчета “, разяснява културистът.

Състезателят изрече специфични благодарности за поддръжката, която му оказват кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, депутатът Стефан Апостолов и на всички хора от общината, които се надява, че се гордеят с него и че се радват от успехите му.

Владимир Димитров е един от най – титулуваните състезатели в Община Симитли. Той е притежател шампионската купа в категория „ Бодибилдинг “ до 80 кг. на Международното съревнование „ Fitparade ”, първенец и безспорен първенец на Balkan Grand Prix 2021, златен медалист от ROMANIA MUSCLE FEST PRO, второ място в най – огромното съревнование в Източна Европа - Olympia Eastern Europe 2022, Владимир Димитров си завоюва и първото място в „ Арнолд Класик “, Бирмингам, Англия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР